IWEC Virtual Conference 2021



"Connecting Women Businesses Globally: Sustainability of Business: From Surviving to Thriving"

> Date: November 9 & 10, 2021 Time: 11amEST

Sustainability of Business: From Surviving to Thriving

Tuesday November 9 th	
11am Opening Remarks	
11:00-11:15 Event Emcee Introductions	15 Minutes
 H.E. Ambassador Ruth A. Davis – Chairwoman & Founder IWEC Foundation H.R.H. Princess Noor Asem of Jordan – Conference Co-Chairwoman Ibukun Awosika, President IWEC Foundation and Founder/CEO The Chair Centre Group Nigeria 	
11:15-11:35 Opening Session: Keynote	20 Minutes
 Introduction: Ibukun Awosika, President IWEC Foundation & Founder/CEO The Chair Centre Group Nigeria Keynote: Dr. Ngozi Okonjo-Iweala, Director General, World Trade Organization / Nigeria 	
11:35-11:45 Awardee Acknowledgement	10 Minutes
11:45- 12:30 Panel Discussion	45 Minutes
"The Acceleration of Digital Transformation in Business"	
Moderator: Harjinder Kaur , CEO, Comvision India	
Panelists: Fernando Hernandez -Coca Cola / US	
Margery Kraus, CEO, APCO / US	
12:30-12:40 <u>BREAK</u>	10 Minutes

12:40-1:25 Keynote Presentation	45 minutes
"Negotiating Challenges for Women	
Entrepreneurs Leadership" Sponsored by Caixabank, IESE &	
Barcelona Chamber of	
Commerce / SP Introduced by: Adela Subirana, Co-	
Founder, IWEC Foundation	
 Kandarp Mehta, IESE Professor/SP 	
1:25-1:35 Awardee Acknowledgement	10 Minutes
1:35-2:20 Panel Discussion	45 Minutes
"Public/Private Efforts to Combat Covid-	
19 – Best Practices " Moderator: Charlotte Kalin , Make Trade	
Sweden	
Panelists:	
 Susan Meyer, Norway's Honorary Consul Chicago / US 	
- Lori Epstein, Lori Epstein	
Consulting Group / US – Tara Turkington, CEO, FLOW	
Communications / SA	
Wednesday Nevember 10 th	
Wednesday November 10 th	
11:00-11:10 Awardee Acknowledgement	10 Minutes
11:10-11:55 Panel Discussion	45 Minutes
"Reality Check: Challenges & Opportunities - Female Entrepreneur Prospective Funding Options	
Moderator: Sunita Bajaj , Fortis Lux Financial / US	
 Liz Roberts, Director Impact Investments, Mass Mutual / US 	
 Mar Santana Rollan, CaixaBank / SP 	
11:55-12:40 Panel Discussion	45 Minutes
	·

"Ransomware Attacks & Cybersecurity"
Moderator: Claudia Mirza , CEO, Akorbi/US
Panelists:
 -Jesse Glaesman, CTO, Akorbi /US -Robert Patterson, Director of Marketing Progressive Computing / US -Frank Gullo, Chief Technology Officer, SDI International / US

12:40-12:45 Closing Remarks	5 Minutes
Carmen Castillo , CEO SDI International & IWEC Foundation Vice-Chair/US	

1:15PM- NETWORKING SESSIONS - HOSTED BY CONVERSATION STARTER

Thursday November 11th – Continuation of Networking sessions 8:30am-12pm